VINN ET SETT NYE Nokian Hakkapeliitta 10 VINTERDEKK

Det nye vinterdekket Nokian Hakkapeliitta 10, er en kombinasjon av overlegent grep på is og snø, behagelig støynivå og lav rullemotstand. Fortell oss nedenfor hva du mener er den viktigste egenskapen til vinterdekk, og du kan vinne et dekk sett med nye Nokian Hakkapeliitta 10 vinterdekk.

10 Grunner hvorfor Nokian Hakkapeliitta 10 er 10/10

Patentert teknologi med to forskjellige pigger

Nokian Hakkapeliitta 10 betyr neste generasjon sikkerhet i alle situasjoner. Den unike piggløsningen sikrer godt grep selv i det verste vinterværet og i uforutsette situasjoner. Piggene i senter av kontaktflaten forbedrer akselerasjon og bremsegrep, og de nye stjerneformede piggene på begge skuldrene maksimerer grepet under sving og ved filskift.

Maksimal sikkerhet på is og snø

Kjøring vinterstid på både is og snø er tryggere med Nokian Hakkapeliitta 10. Bremsing, svinger og filskift på snøfylte og isete veier gjøres enkelt med det økte piggantallet, den patenterte piggløsningen, den innovative gummiblandingen og den skreddersydde mønsterdesignen.

Utmerket sikkerhet på slaps

Vi tester dekkene våre på slaps for å sikre at de får deg hjem selv på de våte vinterdagene. Nokian Hakkapeliitta 10 er designet for å holde seg stabil og trygg selv u dyp sørpe og holde deg på veien uten fare for slapsplaning.

 

Komfortabelt selv på milde vinterdager

Vinteren her oppe i nord strekker seg over flere måneder, og du kan oppleve et bredt spekter av temperaturer fra mange minusgrader til godt over null. Nokian Hakkapeliitta 10 er designet for å være trygt og gi behagelig kjøring hver vinterdag, også når det er varmere.

Behagelig støynivå

Nyt en stille reise med Nokian Hakkapeliitta 10s komfortabelt jevne og stabile lydbilde. Takket være det optimaliserte piggoppsettet reduseres forstyrrende støy til et minimum. Dette nye oppsettet eliminerer de mest fremtredende frekvenstoppene, noe som gjør hver kjøretur til en fryd.

Slitesterkt med lang kjørelengde

Du får den beste mulige sikkerheten kilometer etter kilometer takket være den lange livslengden til Nokian Hakkapeliitta 10. Med forbedret piggplassering og slitestyrke behøver du ikke bekymre deg for dekkene dine på en lang stund.

Lavt drivstofforbruk

Nokian Hakkapeliitta 10 er designet for å rulle lett og med lav rullemotstand. Dette betyr at du sparer penger på drivstoff og får lengre rekkevidde.

Grønn kjøring med lavere utslipp

Når du velger Nokian Hakkapeliitta 10, gjør du et godt valg for miljøet. Den lave rullemotstanden betyr reduserte utslipp fra kjøringen. Det resirkulerte metallet i piggene, sammen med nye, innovative råvarer som furuharpiks og rapsolje utgjør 30 prosent av alle ingrediensene i gummiblandingen gjør det til et bærekraftig alternativ.

SUV dekk med Aramid forsterkede sidevegger

Den nye Nokian Hakkapeliitta 10 SUV er skreddersydd for å dekke behovene til kraftige og høye SUV'er. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV er utstyrt med de samme sikkerhetsfunksjonene og moderne teknologien som personbilmodellen, og tilbyr enda bedre holdbarhet og stabilitet med Aramid forsterkede sidevegger.

Spesielt utviklet for el- og hybridbiler

Nokian Hakkapeliitta 10 EV er en spesiell ny introduksjon til Nokian Hakkapeliitta-familien, da det er designet og utviklet med en ny miljøvennlig teknologi. SilentDrive ™ -teknologien introdusert i det nye Nokian Hakkapeliitta 10 EV presser kjørekomforten maksimalt med eksepsjonelt lave støynivåer.

 

 

Jeg godtar bruksvilkårene. Les mer om bruksvilkårene

Les mer om Nokian Hakkapeliitta 10