Til hovedinnhold
Konkurranse

Nå kan du vinne en Galaxy Note 7

En heldig leser stikker av med det som antakeligvis er markedets beste mobiltelefon.

Finn Jarle Kvalheim

Samsungs Galaxy Note-serie har det med å være litt større og litt heftigere enn den vanlige toppserien, Galaxy S. Slik er det i år også, og relativt nylanserte Galaxy Note 7 er er en fabelaktig telefon å bruke. Nå skal vi dele ut en til en av dere, og alt som skal til for å vinne er riktig svar på de tre spørsmålene under, og en liten dose flaks.

Telefonen deler mange likhetstrekk med Galaxy S7 Edge. Det betyr at den er lynrask, har kraftig batteri og skjermen er avrundet mot ytterkanten av hver langside. Men den har også mer å skilte med. For eksempel kan den identifisere eieren både ved hjelp av fingeravtrykk og irisgjenkjenning.

Kanskje aller viktigst for en Note-modell er den digitale pennen som følger med. Den lar deg tegne og skrive på en naturlig måte på telefonskjermen, og det finnes mye funksjonalitet som støtter den i telefonen.

sitat"Den eneste ulempen vi kommer på med Galaxy Note 7 er egentlig prisen.Fra testen av Samsung Galaxy Note 7"

Det eneste som er dumt med Galaxy Note 7 er at den er såpass kostbar som den er. Men vinneren av denne konkurransen får bare fordelene, og slipper helt unna ulempen. Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å svare riktig på de tre spørsmålene under.

Står du fast ved ett av spørsmålene?

Les hele testen av Galaxy Note 7 her »

Premien har en verdi på 8 500 kroner, og er gitt av Samsung. Konkurransen varer fra lørdag 27. august til lørdag 2. september. Kåring skjer påfølgende mandag.

OBS! Du kan selv velge farge på telefonen. Legg ved eventuelle fargeønsker i adressefeltet når du svarer. Du kan velge blant sølv, svart eller en variant med gullfargede rammer og blått glass.

Adresseinformasjonen du legger inn i skjemaet under brukes kun til utsending av premier, og slettes kort tid etter at konkurransen er avsluttet.

annonse
Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.Les mer her