#venterpåfnugg adventskalender

Vinn sesongkort i ditt favorittanlegg!

Hver søndag i advent har du sjansen til å vinne sesongkort fra norske alpinanlegg med fnugg. Tema for konkurransen er «ventetid» – og alt du trenger å gjøre er å dele dine øyeblikk fra ventetiden på Instagram.

Vis oss hva du gjør mens du venter på snø, eller hva du gleder du deg mest til å oppleve i vinter. Tag eller «@» alpinanlegget hvor du ønsker deg sesongkort og merk ditt innlegg #venterpåfnugg for å bli med. Hver søndag i advent kåres en ny vinner!

Se alle bidrag her

Vilkår for deltakelse

Deltakelse i konkurransen er gratis. Du deltar ved å merke ditt innlegg (bilde eller video) på Instagram med emneknaggen #venterpåfnugg og «@» eller # det alpinanlegget du ønsker deg sesongkort i. Alle alpinanlegg registrert på fnugg.no er med som mulige givere av premie.

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle som er bosatt i Norge. Ansatte i alpinanlegg kan delta. Deltakere som bruker materiale de ikke har rettigheter til å bruke, vil bli utestengt fra konkurransen. En slik avgjørelse er endelig og kan ikke påklages.

Hva skjer når du deltar?

Så fort ditt innlegg på Instagram er merket med emneknaggen #venterpåfnugg og «@» anlegget du ønsker å vinne sesongkort i, registreres du som deltaker i konkurransen. Du kan delta med flere innlegg hver uke. Innsendelse er åpen fram til midnatt hver søndag i advent. En vinner kåres hver påfølgende mandag. Innlegget du deler vil kunne brukes av fnugg.no for videre promotering av konkurransen. Videre forbeholder fnugg seg retten til å å gjenbruke hvert vinnerinnlegg i markedsføringsøyemed fremover.

Når avsluttes konkurransen?

Siste frist for deltakelse er lørdag 19. desember 2015 *.

Hvordan kontaktes vinnerne?

Vinnere kontaktes direkte på Instagram av fnugg.no. Vinnernes navn og innlegg vil også bli offentliggjort på fnuggs Instagram- og Facebook-sider den påfølgende mandagen etter hver søndag i advent.

Premier

Hver påfølgende mandag etter søndag i advent (29.11 – 20.12) kåres en ny vinner, som får sesongkort i sitt valgte anlegg.

Juryering

Kriteriene i konkurransen er originalitet og evne til å fange en relevant situasjon eller stemning. Antall likes er ikke et kriteria. Juryen er satt sammen av folk fra Alpinanleggenes Landsforening (ALF) og Anorak. 

Konkurransens arrangør

Alpinanleggenes Landsforening (ALF) organiserer konkurransen og er ansvarlig for innholdet. 

Forbehold og begrensninger

fnugg tar ikke ansvar for direkte eller indirekte tredjepartsproblemer som tregt internett, problemer med å oppnå kontakt med deltakere, eller problemer som skyldes ondsinnede deltakere som bruker konkurranseteknologien for egne formål. Vi tar heller ikke ansvar for spredning av upassende innhold under emneknaggen #venterpåfnugg.

* Det tas forbehold om at konkurransen kan forlenges. Eventuelle endringer i frister offentliggjøres på fnugg.no sine Instagram- og Facebook-sider.

Foto: Vegard Breie