Julekalender 2014

Publisert 11/20/2014 av Erlend Pettersen

Det skal lønne seg å være medlem hos oss.

Da er det snart adventstid igjen og en respektfull hjemmeside som vi er, så skal vi også i år ha julekalender- quiz. Denne kalenderen har blitt en fin tradisjon for våre medlemmer. Det skal ha sine fordeler å være betalende medlem hos BRSCN.

I år som i fjor er det Ronny Losoa som skal styre kalenderen. 2014 utgaven har fått noen nye endringer som kan skape mere spenning for flere medlemmer. Dagens spørsmål skal i hovedsak legges ut mellom klokken 12.00-12.30. Noen dager vil tidspunktet avvike, men da vil det komme et nytt tidspunkt dagen i forveien så flest mulig får muligheten til å innrette seg etter den nye tiden.

Dagens spørsmål vil legges under tråden: Supporterklubben på forumet. Her vil det bli en ny tråd hver dag mellom 1-24 desember. Samt en tråd med poengsummene. Akkurat som årene før.

I år har vi endret litt på premiestigen.

1. Valgfritt supporterutstyr fra www.onerovers.co.uk inntil kroner 1000
2. Valgfri Blackburn trøye
3. Medlemskap i BRSCN sesongen 2015/2016

Hvis nissen dukker opp i år også, så kanskje det vil komme en overraskelse til en av de som har deltatt som ikke var en av de 3 heldige som kom på topp 3.

Julekalenderen gjelder kun for de som er betalende medlemmer ( Hovedmedlemskap )hos oss. Medlemskapet kan du enkelt fikse med paypal: http://www.brscn.no/Produkter.aspx


Innmelding via nettbank: http://www.brscn.no/side/Bli_medlem


Styret i BRSCN ønsker alle deltakerne lykke til med årets happening på BRSCN.no